LA PRIMAVERA

Ja ha arribat la Primavera! Comença a fer bon temps, tenim més hores de sol i la pluja fa que el camp es pleni de flors meravelloses!

Aquí a Lleida és una època fantàstica, en la que et pots passar el dia a fora sense torrar-te i a la nit encara tapar-te amb una manteta 😊 Com és la primavera allà on vius tu? 

En aquest episodi la Roser va al viver a comprar flors per plantar al seu jardí, el Meló i la Síndria juguen a un joc molt primaveral i anem de passeig amb l'Aina i la seva família!


I per aprofitar encara més l'alegria que ens aporta la Primavera, us portem algunes propostes per treballar l'expressió oral amb els infants 🌺

ANEU DE PICNIC

La Primavera és l'època ideal per sortir a dinar al camp, però si no podeu fer una excursioneta, munteu un picnic al jardí al balcó o fins i tot al menjador de casa!

Només es tracta de fer que sigui extra especial preparant uns sandvitxos i fruita tallada. Aprofiteu l'estona per conversar amb els infants i compartir el que més us agrada de la primavera!

També us podeu endur peluixos o nines i portar també el seu "picnic" per iniciar converses a través de les joguines.

MIREU ALS NÚVOLS

Els dies de Primavera el cel està ple de núvols amb formes increïbles. Mireu als núvols i busqueu formes divertides, imagineu personatges i inventeu històries. 

Aquesta activitat és ben divertida senzilla i no necessita cap preparació! A més de l'expressió oral, treballa la imaginació i la formulació d'hipòtesis.




CREEU I ENVIEU POSTALS DE PRIMAVERA

Perquè només enviem postals de felicitació per Nadal? La Primavera també potser un bon moment per tenir un detall amb els nostres amics i familiars.

Planegeu amb els infants a qui tenniu ganes d'enviar una postal de Primavera i creeu junts el disseny que vulgueu.

Els nens i nenes poden practicar l'escriptura o us poden dir el que volen que escriviu a les postals. Aprofiteu per iniciar converses interessants amb ells i per veure quines coses consideren importants a la seva vida.

ENDEVINALLES DE PRIMAVERA

Que divertides són les endevinalles! A més són ens donen una oportunitat magnífica de treballar la lògica i l'expressió oral.

Si aneu a la pàgina de la Moonimasite trobareu moltíssims recursos meravellosos i, entre ells, aquestes precioses endevinalles de Primavera.



SESSIÓ DE FOTOS

Deixeu que els infants us facin una sessió de fotos primaveral! Pregunteu-los com i on us heu de posar, quina roba i complements voldran que porteu... Que siguin els directors de la sessió!

Us ho passareu molt bé i us quedarà un record divertit per sempre 💛

RECITEU POEMES DE LA PRIMAVERA

Els poemes són un recurs fantàstic per treballar la dicció, l'entonació i l'expressió en llengua oral. La rima ajuda a portar el ritme i a més són super bonics i inspiradors! 









 


Comentaris

Entrades populars